Tunwill's

Kivo

Kivo

KIVO Petfood

Iedere hondenliefhebber ziet graag zijn hond in een uitstekende conditie. Dat hoeft niet voor elke hond hetzelfde te betekenen. Vandaar dat “conditie van de hond” een zeer ruim begrip is en dat de voedingswijze om die conditie te bereiken zeer kan verschillen.

Voegen we daar nog aan toe dat honden een zeer sterk verschil kunnen vertonen qua temperament, voedselopname en een min of meer grillige eetlust, dan blijkt dat het zeer moeilijk is om algemene normen van voeding strikt toe te passen.

KIVO heeft bij talloze fokkers bewezen een kwaliteitsproduct te zijn, dat bovendien ook een positief effect heeft op darm- en huidklachten.

In de afgelopen jaren hebben veel KIVO gevoerde honden kampioenstitels behaald. Echter ook talloze huishonden verkeren dankzij KIVO in blakende gezondheid.

Wat is KIVO Complete maaltijd

KIVO Complete maaltijd is een unieke samengestelde verse diepgevroren maaltijd die bestaat uit vers rundvlees en vers kippenvlees.

KIVO compleet is een zuiver natuurproduct dat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitamines en mineralen bevat die Uw hond dagelijks nodig heeft.

Voor het gehele assortiment kijkt u onder de categorieën “producten” en “prijslijst”

Voordelen bij gebruik van KIVO

Uitgebalanceerde voeding die extra smakelijk is en zeer goed verteerbaar waardoor de ontlasting klein en stevig is.

  • Constant in kwaliteit Natuurlijk hondenvoer
  • Glanzende vacht
  • Voorkomt kale, jeukende plekken
  • Helpt zeer goed bij diarree
  • Geschikt voor alle honden
  • En bovendien vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen
Brok (0)
Brok (0)
KVV (16)
KVV (16)
Voedingsadvies (0)
Voedingsadvies (0)